UA RU EN
CartCart0
HomeNews Бджільництво Слобожанщини 2022
Бджільництво Слобожанщини 2022
23.02.2022
Бджільництво Слобожанщини 2022

19-20 лютого 2022 року пройшла виставка-ярмарок «Бджільництво Слобожанщини 2022». Ця подія вже вважається традиційною серед українських бджолярів. Вже дев’ятий рік ярмарок збирає близько 15 тисяч гостей та об’єднує бджолярів різного рівня та поціновувачів меду і продуктів бджільництва з усієї країни. Як і минулого року, «Бджільництво Слобожанщини» проходило у ФСК “Локомотив ім. Героя України Г. Кірпи” у місті Харкові.

Серед учасників виставки-ярмарки було багато іменитих бджолярів та компаній, займающихся бджолярним ділом. Компанія «Медок» також представила на ярморці лінійку фірмової продукції, серед якої багато унікальних пропозицій, наприклад, свічки (суппозиторії) з маточним молочком та олією обліпихи, еліксир-ополискувач для ротової порожнини з витяжкою прополісу та 10 лікарських трав або ліофілізованний трутневий гомогенат у зручних для прийому та зберігання капсулах. Всі виробляємі продукти сертифіковані і відповідають вищим вимогам якості.

Крім фірмових продуктів бджільництва на виставці було представлено багато спеціалізованих товарів для бджолярів – пасічне обладнання та інвентар, захисні костюми, препарати для лікування бджіл та обробки вуликів, література на бджолярську тематику, вощина, вулики та багато іншого.

Кожен відвідувач ярмарки міг підібрати щось за своїми потребами та смаком, поспілкуватися з відомими на всю країну бджолярами та отримати кваліфіковану консультацію. Також в рамках виставки проходила наукова конференція на тему сучасних реалій бджільництва та перспектив його розвитку, де представник компанії «Медок» виступав з докладом на тему «Запилення бджолами сільськогосподарських культур – де там гроші?» про фінансові переваги бджільництва у наші часи.

The text is in the original language, the English version is missing
Request a call